ファイル情報(添付) | |
タイトル |
小学校における学校給食を核にした食育の有効性
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タイトル |
Effects of Dietary Education Focusing on School Lunch of Elementary School
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タイトル 読み |
ショウガッコウ ニオケル ガッコウ キュウショク ヲ カク ニシタ ショクイク ノ ユウコウセイ
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著者 |
渡邊 千陽
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収録物名 |
島根大学生涯学習教育研究センター研究紀要
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巻 | 6 |
開始ページ | 28 |
終了ページ | 40 |
収録物識別子 |
ISSN 1347264X
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内容記述 |
その他
There is a growing need to improve school children's management-ability in dietary life. In response to this need, dietary education focusing on school lunch of elementary school has been practiced. The purpose of this study is to evaluate the effects dietary education focusing on school lunch. The results are as follows:
The school children favored to eat the school lunch made of sweet potato cultivated in Shimane Universities Farm. When they were eating school lunch, they heard lecture of how to cultivate sweet potato and nutrition and things. The lecture was recognized to give good evaluations for school lunch. |
言語 |
日本語
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資源タイプ | 紀要論文 |
出版者 |
島根大学生涯学習教育研究センター
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発行日 | 2009-03 |
出版タイプ | Version of Record(出版社版。早期公開を含む) |
アクセス権 | オープンアクセス |
関連情報 |
[NCID] AA11646094
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