Co-ingestion with γ-cyclodextrin improves bioavailability of α-linolenic acid in Perilla frutescens seed oil

Food Hydrocolloids for Health 3 巻 2023-01-14 発行
アクセス数 : 929
ダウンロード数 : 0

今月のアクセス数 : 65
今月のダウンロード数 : 0
タイトル
Co-ingestion with γ-cyclodextrin improves bioavailability of α-linolenic acid in Perilla frutescens seed oil
著者
Takahashi Miho
Narumiya Yu
Honda Mikito
Iwasaki Keita
Hemanth Noothalapati
収録物名
Food Hydrocolloids for Health
3
収録物識別子
EISSN 2667-0259
言語
英語
資源タイプ 学術雑誌論文
出版者
Elsevier B.V.
発行日 2023-01-14
権利関係(リンク)

This work is licensed under CC BY 4.0

アクセス権 メタデータのみ
関連情報
[DOI] 10.1016/j.fhfh.2023.100116