| ファイル情報(添付) |  Tropomyosin micelles are the major components contributing to the white colour of boiled shellfish soups
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                                    エンバーゴ :
                                    2023-06-21 | 
| タイトル | Tropomyosin micelles are the major components contributing to the white colour of boiled shellfish soups | 
| 著者 | 
                                    Akihiro, T., Yasui, R., Yasuhira, S. et al.
                                    
                         
                                    Yasui Ryo
                                    
                         | 
| 収録物名 | scientific reports | 
| 巻 | 12 | 
| 収録物識別子 | EISSN 2045-2322 | 
| 言語 | 英語 | 
| 資源タイプ | 学術雑誌論文 | 
| 出版者 | Springer Nature Limited | 
| 発行日 | 2022-09-09 | 
| 権利関係(リンク) |  This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License. | 
| 出版タイプ | Version of Record(出版社版。早期公開を含む) | 
| アクセス権 | オープンアクセス | 
| 関連情報 |