| タイトル |
Antihypertensive effect of lemon juice squeezed residue on spontaneously hypertensive rats
|
| 著者 |
Nomura Masato
|
| 収録物名 |
Food Science and Technology Research
|
| 巻 | 27 |
| 号 | 3 |
| 開始ページ | 521 |
| 終了ページ | 527 |
| 収録物識別子 |
ISSN 1344-6606
EISSN 1881-3984
|
| 言語 |
英語
|
| 資源タイプ | 学術雑誌論文 |
| 出版者 |
公益社団法人 日本食品科学工学会
Japanese Society for Food Science and Technology
|
| 権利情報 |
出版1年経つと全文フリーアクセス
|
| アクセス権 | メタデータのみ |
| 関連情報 |
[DOI]
10.3136/fstr.27.521
コウエキシャダンホウジン ニホンショクヒンカガクコウガッカイ
[URI]
https://www.jstage.jst.go.jp/browse/fstr/-char/ja
|