タイトル |
Antihypertensive effect of lemon juice squeezed residue on spontaneously hypertensive rats
|
著者 |
Nomura Masato
|
収録物名 |
Food Science and Technology Research
|
巻 | 27 |
号 | 3 |
開始ページ | 521 |
終了ページ | 527 |
収録物識別子 |
ISSN 1344-6606
EISSN 1881-3984
|
言語 |
英語
|
資源タイプ | 学術雑誌論文 |
出版者 |
公益社団法人 日本食品科学工学会
Japanese Society for Food Science and Technology
|
権利情報 |
出版1年経つと全文フリーアクセス
|
アクセス権 | メタデータのみ |
関連情報 |
[DOI] 10.3136/fstr.27.521
コウエキシャダンホウジン ニホンショクヒンカガクコウガッカイ
[URI] https://www.jstage.jst.go.jp/browse/fstr/-char/ja
|