Highly water pressurized brown rice improves cognitive dysfunction in senescence-accelerated mouse prone 8 and reduces amyloid beta in the brain

BMC COMPLEMENTARY AND ALTERNATIVE MEDICINE 18 巻 2018-03-27 発行
アクセス数 : 1198
ダウンロード数 : 0

今月のアクセス数 : 58
今月のダウンロード数 : 0
タイトル
Highly water pressurized brown rice improves cognitive dysfunction in senescence-accelerated mouse prone 8 and reduces amyloid beta in the brain
著者
Okuda Michiaki
Fujita Yuki
Katsube Takuya
Tabata Hiromasa
Yoshino Katsumi
Sugimoto Hachiro
収録物名
BMC COMPLEMENTARY AND ALTERNATIVE MEDICINE
18
収録物識別子
ISSN 1472-6882
主題
Alzheimer's disease; Amyloid-beta; Brown rice; Food engineering; High-pressure treatment ( その他)
言語
英語
資源タイプ 学術雑誌論文
出版者
BIOMED CENTRAL LTD
発行日 2018-03-27
アクセス権 メタデータのみ
関連情報
[DOI] 10.1186/s12906-018-2167-z
[PMID] 29587731
備考 This work was financially supported by the Shimane federation of societies of commerce and industry, Japan.