| タイトル | 
                         Highly water pressurized brown rice improves cognitive dysfunction in senescence-accelerated mouse prone 8 and reduces amyloid beta in the brain 
                     | 
                
| 著者 | 
                         
                                    Okuda Michiaki
                                    
                         
                        
                                     Fujita Yuki
                                    
                         
                        
                                     Katsube Takuya
                                    
                         
                        
                                     Tabata Hiromasa
                                    
                         
                        
                                     Yoshino Katsumi
                                    
                         
                        
                        
                                     Sugimoto Hachiro
                                    
                         
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| 収録物名 | 
                             BMC COMPLEMENTARY AND ALTERNATIVE MEDICINE 
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| 巻 | 18 | 
| 収録物識別子 | 
                             ISSN 1472-6882 
                     | 
                
| 主題 | 
                             
                                Alzheimer's disease; Amyloid-beta; Brown rice; Food engineering; High-pressure treatment
                             
                     | 
                
| 言語 | 
                         英語 
                 | 
            
| 資源タイプ | 学術雑誌論文 | 
| 出版者 | 
                             BIOMED CENTRAL LTD 
                     | 
                
| 発行日 | 2018-03-27 | 
| アクセス権 | メタデータのみ | 
| 関連情報 | 
                            
                             
                                    [PMID]
                                    29587731
                             
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| 備考 | This work was financially supported by the Shimane federation of societies of commerce and industry, Japan. |