| タイトル |
Quantification of the omega 5-and gamma-gliadin content in wheat flour and rat plasma with an enzyme-linked immunosorbent assay using antibodies specific to their IgE-binding epitopes
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| 著者 |
Yokooji Tomoharu
Nouma Hitomi
Ogino Ryohei
Taogoshi Takanori
Matsuo Hiroaki
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| 収録物名 |
ALLERGOLOGY INTERNATIONAL
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| 巻 | 68 |
| 号 | 1 |
| 開始ページ | 112 |
| 終了ページ | 113 |
| 収録物識別子 |
ISSN 1323-8930
EISSN 1440-1592
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| 言語 |
英語
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| 資源タイプ | 学術雑誌論文 |
| 出版者 |
JAPANESE SOCIETY ALLERGOLOGY
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| 発行日 | 2019-01 |
| アクセス権 | メタデータのみ |
| 関連情報 |
[PMID]
29789204
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| 備考 | This work was supported in part by a Grant-in-Aid for Scientific Research from the Ministry of Education, Culture, Sports, Science, and Technology, Japan (No. 16K08371). |