タイトル |
Quantification of the omega 5-and gamma-gliadin content in wheat flour and rat plasma with an enzyme-linked immunosorbent assay using antibodies specific to their IgE-binding epitopes
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著者 |
Yokooji Tomoharu
Nouma Hitomi
Ogino Ryohei
Taogoshi Takanori
Matsuo Hiroaki
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収録物名 |
ALLERGOLOGY INTERNATIONAL
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巻 | 68 |
号 | 1 |
開始ページ | 112 |
終了ページ | 113 |
収録物識別子 |
ISSN 1323-8930
EISSN 1440-1592
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言語 |
英語
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資源タイプ | 学術雑誌論文 |
出版者 |
JAPANESE SOCIETY ALLERGOLOGY
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発行日 | 2019-01 |
アクセス権 | メタデータのみ |
関連情報 |
[DOI] 10.1016/j.alit.2018.04.012
[PMID] 29789204
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備考 | This work was supported in part by a Grant-in-Aid for Scientific Research from the Ministry of Education, Culture, Sports, Science, and Technology, Japan (No. 16K08371). |