Quantification of the omega 5-and gamma-gliadin content in wheat flour and rat plasma with an enzyme-linked immunosorbent assay using antibodies specific to their IgE-binding epitopes

ALLERGOLOGY INTERNATIONAL 68 巻 1 号 112-113 頁 2019-01 発行
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タイトル
Quantification of the omega 5-and gamma-gliadin content in wheat flour and rat plasma with an enzyme-linked immunosorbent assay using antibodies specific to their IgE-binding epitopes
著者
Yokooji Tomoharu
Nouma Hitomi
Ogino Ryohei
Taogoshi Takanori
Matsuo Hiroaki
収録物名
ALLERGOLOGY INTERNATIONAL
68
1
開始ページ 112
終了ページ 113
収録物識別子
ISSN 1323-8930
EISSN 1440-1592
言語
英語
資源タイプ 学術雑誌論文
出版者
JAPANESE SOCIETY ALLERGOLOGY
発行日 2019-01
アクセス権 メタデータのみ
関連情報
[DOI] 10.1016/j.alit.2018.04.012
[PMID] 29789204
備考 This work was supported in part by a Grant-in-Aid for Scientific Research from the Ministry of Education, Culture, Sports, Science, and Technology, Japan (No. 16K08371).