ファイル情報(添付) | |
タイトル |
貯蔵中における生甘藷の成分の消長に関する研究(第1報) : 成分の分析法
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タイトル |
Studies on the Changes in the Components of Sweet Potatoes during Storages(I) : Analytical Methods of Chemical Components
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タイトル 読み |
チョゾウチュウ ニオケル ナマカンショ ノ セイブン ノ ショウチョウ ニ カンスル ケンキュウ ダイ1ポウ セイブン ノ ブンセキホウ
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著者 |
松本 宗人
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収録物名 |
島根農科大学研究報告
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巻 | 8 |
開始ページ | (A)88 |
終了ページ | 89 |
収録物識別子 |
ISSN 05598311
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内容記述 |
抄録・要旨
This paper included only an analytical method of chemical components of sweet potatoes which was applied to the studies.
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言語 |
日本語
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資源タイプ | 紀要論文 |
出版者 |
島根農科大学
The Shimane Agricultural College
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発行日 | 1960-03-31 |
アクセス権 | オープンアクセス |
関連情報 |
[NCID] AN00108241
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備考 | A,Bを含む |