ファイル情報(添付) | |
タイトル |
加工トマトに関する研究 : トマトの果皮色とピューレー色調の品種間差異
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タイトル |
Studies on the Tomato for Processing : Varietal Differences in Skin Color and Puree Color of Fruits
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タイトル 読み |
カコウ トマト ニ カンスル ケンキュウ トマト ノ カヒショク ト ピューレー シキチョウ ノ ヒンシュカン サイ
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著者 |
寺田 俊郎
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収録物名 |
島根農科大学研究報告
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巻 | 13 |
開始ページ | (A-1)20-23 |
収録物識別子 |
ISSN 05598311
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内容記述 |
抄録・要旨
1. Varietal differences in skin and puree color of fruits were measured by Toshibas photoelectric colorimeter(CG-2A type) among 14 varieties.
2. Skin color : The Hunter a/b value is 1.0-2.0. Ace and Campbell 146 show the best color value with 1.86 and 1.79 respectively. Variability of values in the variety is within 5.0 generally and only S.M._3, 10.5 3. Skin color-puree relation : In general the skin color is lower than the puree in a_L and b_L value. All a_L value shows the following order : skin color<puree b_L value is in the following order : skin color<puree-S.M._3, L.P.-7, Italy C_1, L.P.-3, Roma Red Top, A.S.M., Ace. skin color<puree-E.S.-24, E.P., Campbell 146. 4. Delmont manufacure of puree : Comparing the puree color, Roma, S.M._3, L.P.-7, Red Top, Ace, E.P., A.S.M., and Campbell 146 is no less better than that foreign product. |
言語 |
日本語
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資源タイプ | 紀要論文 |
出版者 |
島根農科大学
The Shimane Agricultural College
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発行日 | 1965-01-10 |
アクセス権 | オープンアクセス |
関連情報 |
[NCID] AN00108241
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備考 | A,Bを含む |