加工用トマト果実の物理的性質に関する研究 : 果実の色調について

島根大学農学部研究報告 Volume 11 Page 5-11 published_at 1977-12-15
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File
d0030011n002.pdf 986 KB エンバーゴ : 2001-10-08
Title
加工用トマト果実の物理的性質に関する研究 : 果実の色調について
Title
Studies on the Some Physical Properties of Processing Tomato Fruit : On the Color Tone of Tomato Fruits
Title Transcription
カコウヨウ トマト カジツ ノ ブツリテキ セイシツ ニ カンスル ケンキュウ カジツ ノ シキチョウ ニツイテ
Creator
Ito Norihiro
Terada Toshiro
Source Title
島根大学農学部研究報告
Bulletin of the Faculty of Agriculture, Shimane University
Volume 11
Start Page 5
End Page 11
Journal Identifire
ISSN 0370940X
Language
jpn
Resource Type departmental bulletin paper
Publisher
島根大学農学部
Shimane University, Faculty of Agriculture
Date of Issued 1977-12-15
Access Rights open access
Relation
[NCID] AN00108015