調理実習における適正グループ人数についての実験的研究

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ファイル情報(添付)
b005001500k003.pdf 1.76 MB エンバーゴ : 2001-10-08
タイトル
調理実習における適正グループ人数についての実験的研究
タイトル
An Experimental Study on the Optimum Number for Cooking Practice
タイトル 読み
チョウリ ジッシュウ ニ オケル テキセイ グループ ニンズウ ニ ツイテ ノ ジッケンテキ ケンキュウ
著者
太田 昌子
萬代 恭子
収録物名
島根大学教育学部紀要. 教育科学
Memoirs of the Faculty of Education, Shimane University. Educational science
15
開始ページ 25
終了ページ 33
収録物識別子
ISSN 0287251X
内容記述
その他
The purpose of this study was to investigate the optimum number for cooking practice in home economics education. The subjects were first-year female students of a juinor high school. Six groups, each differing in number, were organized to compare with each other in working conditions, the effects of their learning, and a students' estimation.
As a result we concluded that the optimum number for cooking practice was from four to six.
言語
日本語
資源タイプ 紀要論文
出版者
島根大学教育学部
The Faculty of Education Shimane University
発行日 1981-12-25
アクセス権 オープンアクセス
関連情報
[NCID] AN0010792X