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Title |
大学生の食事選択能力の形成
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Title |
The Development of the Competency to Choose the Meal in University Students
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Title Transcription |
ダイガクセイ ノ ショクジ センタク ノウリョク ノ ケイセイ
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Creator |
Oshima Tomoko
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Source Title |
島根大学教育臨床総合研究
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Volume | 6 |
Start Page | 63 |
End Page | 76 |
Journal Identifire |
ISSN 13475088
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Descriptions |
大学生が昼食に選んだメニューを分析するとともに、食生活意識について調査を行った。その結果、食事選択能力に大きな問題のあるものは、少なかった。ただ、健康な食生活を営むために重要な栄養のバランスをまず考慮するものは、約1/4にとどまっていた。家庭科で学習したことを、実際の生活にさらに生かせるように指導の工夫をすることが課題となる。
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Language |
jpn
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Resource Type | departmental bulletin paper |
Publisher |
島根大学教育学部附属教育臨床総合研究センター
Center for Research on School Education and Counseling Attached to the Faculty of Education
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Date of Issued | 2007-03-31 |
Publish Type | Version of Record |
Access Rights | open access |
Relation |
[NCID] AA11831482
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Remark | 1-6+ / 2002-2007<a href="http://www.aces.shimane-u.ac.jp/center.html" target="hp">本サイト</a> |