乾燥方法や前処理条件がエゴマ葉の機能性成分含量および抗酸化活性に及ぼす影響

日本食品科学工学会誌 Volume 63 Issue 5 Page 217-224 published_at 2016-06-15
アクセス数 : 666
ダウンロード数 : 39

今月のアクセス数 : 49
今月のダウンロード数 : 1
File
Title
乾燥方法や前処理条件がエゴマ葉の機能性成分含量および抗酸化活性に及ぼす影響
Title
Effects of Drying Methods and Pre-treatment Conditions on the Functional Component Contents and Antioxidant Activities in Egoma (Perilla frutescens (L.) Bitt. var. frutescens) Leaves
Title Transcription
カンソウホウホウヤマエショリジョウケンガエゴマハノキノウセイセイブンガンリョウオヨビコウサンカカッセイニオヨボスエイキョウ
Creator
Ogawa Tetsuro
Chikashige Katsuyuki
Araki Hideki
Kitagawa Masaru
Katsube Takuya
Ohta Yukari
Yamasaki Yukikazu
Azuma Keiko
Source Title
日本食品科学工学会誌
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
Volume 63
Issue 5
Start Page 217
End Page 224
Journal Identifire
ISSN 1341-027X
EISSN 1881-6681
Language
jpn
Resource Type journal article
Publisher
日本食品科学工学会
Japanese Society for Food Science and Technology
Date of Issued 2016-06-15
Rights
2024/6/26 発行学会から転載許可書受理
Publish Type Version of Record
Access Rights open access
Relation
[DOI] 10.3136/nskkk.63.217
ニホンショクヒンカガクコウガッカイ