タイトル |
Cryopreservation of blueberry shoot tips derived from in vitro and current shoots using D cryo-plate technique
|
著者 |
Dhungana Sabitri Adhikari
Kunitake Hisato
Niino Takao
Yamamoto Shin-ichi
Fukui Kuniaki
Tanaka Daisuke
Maki Shinya
|
収録物名 |
PLANT BIOTECHNOLOGY
|
巻 | 34 |
号 | 1 |
開始ページ | 1 |
終了ページ | 5 |
収録物識別子 |
ISSN 1342-4580
|
主題 |
blueberry; cryopreservation; current shoot; D cryo-plate; in vitro shoot
|
言語 |
英語
|
資源タイプ | 学術雑誌論文 |
出版者 |
JAPANESE SOC PLANT CELL & MOLECULAR BIOLOGY
|
発行日 | 2017-03 |
アクセス権 | メタデータのみ |
関連情報 |
[DOI] 10.5511/plantbiotechnology.16.1231b
[PMID] 31367186
|
備考 | This study was mainly supported by a grant from the Ministry of Agriculture, Forestry, and Fisheries of Japan (Genomics-based Technology for Agricultural Improvement, CRS-1001). |