Cryopreservation of blueberry shoot tips derived from in vitro and current shoots using D cryo-plate technique

PLANT BIOTECHNOLOGY 34 巻 1 号 1-5 頁 2017-03 発行
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タイトル
Cryopreservation of blueberry shoot tips derived from in vitro and current shoots using D cryo-plate technique
著者
Dhungana Sabitri Adhikari
Kunitake Hisato
Niino Takao
Yamamoto Shin-ichi
Fukui Kuniaki
Tanaka Daisuke
Maki Shinya
収録物名
PLANT BIOTECHNOLOGY
34
1
開始ページ 1
終了ページ 5
収録物識別子
ISSN 1342-4580
主題
blueberry; cryopreservation; current shoot; D cryo-plate; in vitro shoot
言語
英語
資源タイプ 学術雑誌論文
出版者
JAPANESE SOC PLANT CELL & MOLECULAR BIOLOGY
発行日 2017-03
アクセス権 メタデータのみ
関連情報
[DOI] 10.5511/plantbiotechnology.16.1231b
[PMID] 31367186
備考 This study was mainly supported by a grant from the Ministry of Agriculture, Forestry, and Fisheries of Japan (Genomics-based Technology for Agricultural Improvement, CRS-1001).