| タイトル |
Effect of the storage atmosphere on metabolomics of harvested tomatoes (Solanum lycopersicum L.)
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| 著者 |
Yokota Yuma
Boerzhijin Surina
Yamada Takeshi
Makino Yoshio
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| 収録物名 |
FOOD SCIENCE & NUTRITION
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| 巻 | 7 |
| 号 | 2 |
| 開始ページ | 773 |
| 終了ページ | 778 |
| 収録物識別子 |
ISSN 2048-7177
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| 主題 |
environmental gas composition; metabolomics; modified atmosphere packaging; postharvest storage; principal component analysis; tomato
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| 言語 |
英語
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| 資源タイプ | 学術雑誌論文 |
| 出版者 |
WILEY
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| 発行日 | 2019-02 |
| アクセス権 | メタデータのみ |
| 関連情報 |
[DOI]
10.1002/fsn3.923
[PMID]
30847156
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| 備考 | Fy 2018; Grant-in-Aid for Scientific Research, Grant/Award Number: 15KT0026 |