インドネシアにおける個人レベルの食料充足度に関する考察

島根大学生物資源科学部研究報告 Volume 15 Page 43-48 published_at 2010-09-30
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File
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Title
インドネシアにおける個人レベルの食料充足度に関する考察
Title
A Study of Individual Food Adequacy in Indonesia
Title Transcription
インドネシア ニオケル コジン レベル ノ ショクリョウ ジュウソクド ニカンスル コウサツ
Creator
Matsumoto Hisako
Yokoyama Shigeki
Source Title
島根大学生物資源科学部研究報告
Volume 15
Start Page 43
End Page 48
Journal Identifire
ISSN 13433644
Descriptions
This article clarifies factors affectingthe level of individual food adequacy, measured on a subjective basis, in Indonesia. Results of ordered logit model clearly indicate that gender, education, changes in subjective economic status, social capital and asset holdings affect positively individual food adequacy, and age, dependency ratio and opportunity loss of reaping benefits from RASKIN program negatively. In addition, significant regional differences in individual food adequacy were found.
Language
jpn
Resource Type departmental bulletin paper
Publisher
島根大学生物資源科学部
Shimane University, Faculty of Life and Environmental Science
Date of Issued 2010-09-30
Access Rights open access
Relation
[NCID] AA1112906X
Remark 1-12+ / 1996-2007