タイトルヨミ | カコウ トマト ニ カンスル ケンキュウ ダイ6ポウ ゲンリョウ オヨビ セイヒン ノ シキチョウ ニ カンスル ヨビ シケン
|
日本語以外のタイトル | Studies on the Tomatoes for Manufacturing(6) : A Preliminary Method of Colorimetry and Some Informations on the Colours of Materials and Products
|
ファイル | |
言語 |
日本語
|
著者 |
松本 宗人
|
内容記述(抄録等) | An easier method of colorimetry were given and several problems on tomatoes and their products were tested by the method.
It was observed that the tomato puree of higher colour quality than foreign products could be made from home-grown materials. Heat stability of tomato puree and other informations on the tomatoes and their products were shown. |
掲載誌名 |
島根農科大学研究報告
|
巻 | 8
|
開始ページ | (A)90
|
終了ページ | 94
|
ISSN | 05598311
|
発行日 | 1960-03-31
|
NCID | AN00108241
|
出版者 | 島根農科大学
|
出版者別表記 | The Shimane Agricultural College
|
資料タイプ |
紀要論文
|
部局 |
生物資源科学部
|
備考 | A,Bを含む
|
他の一覧 |