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タイトルヨミ
カコウ トマト ニ カンスル ケンキュウ ダイ6ポウ ゲンリョウ オヨビ セイヒン ノ シキチョウ ニ カンスル ヨビ シケン
日本語以外のタイトル
Studies on the Tomatoes for Manufacturing(6) : A Preliminary Method of Colorimetry and Some Informations on the Colours of Materials and Products
ファイル
言語
日本語
著者
松本 宗人
内容記述(抄録等)
An easier method of colorimetry were given and several problems on tomatoes and their products were tested by the method.
It was observed that the tomato puree of higher colour quality than foreign products could be made from home-grown materials.
Heat stability of tomato puree and other informations on the tomatoes and their products were shown.
掲載誌名
島根農科大学研究報告
8
開始ページ
(A)90
終了ページ
94
ISSN
05598311
発行日
1960-03-31
NCID
AN00108241
出版者
島根農科大学
出版者別表記
The Shimane Agricultural College
資料タイプ
紀要論文
部局
生物資源科学部
備考
A,Bを含む
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